Vlam

“Wat een spannend boek!”

Samenvatting

De sprankelende, Leila Somers komt op een verjaardagsfeest om in een brand. Als haar beste vriendin Noa een soort van bucketlist terugvindt, besluit ze de lijst voor Leila af te maken. Ondertussen blijft Leila’s doodsoorzaak aan Noa knagen. Hoewel iedereen Leila ervan verdenkt de brand zelf te hebben aangestoken, ontdekt Noa gaandeweg dat haar vriendin niet de enige was die geheimen met zich meedroeg.

.

Recensie

Wat een spannend boek! Het verhaal wordt vooral verteld vanuit het perspectief van Noa, die erg verdrietig is om het overlijden van Leila. Ze probeert haar leven weer op te pakken, en de nieuwe buurjongen Samuel helpt haar hierbij. Ondertussen wordt het verhaal ook verteld vanuit een ander perspectief, van een onbekend iemand. Het lijkt alsof deze personage iets te maken heeft gehad met de dag van de brand.

Ik heb dit boek binnen 1 dag uitgelezen. Ik werd zo in het verhaal gezogen dat ik niet meer kon stoppen omdat ik moest weten wat er precies gebeurd was. Het verhaal kabbelde nergens en had een lekker hoog tempo, wat ik altijd fijn vind.

Ik ben altijd erg fan van thrillers, en deze heeft mij ook zeker niet teleurgesteld. Normaal heb ik bij thrillers dat ik gelijk aan het begin doorheb wie de boosdoener is, maar bij Vlam had ik dit totaal niet. Het einde was erg onverwacht.

Productinformatie
Geschreven door: Jade van der Stockt
Uitgever: Clavis
Aantal pagina’s: 200
ISBN: 9789044845044
Geïnteresseerd? Koop ‘m hier!