Silber

“Een afsluitend einde.”

Samenvatting

In het derde boek der dromen is dit het laatste boek van de afsluitende Silber-triologie. Liv is nog steeds samen met Henry, maar sommige verschillen zorgen voor wat problemen in hun relatie. Liv, Henry & Grayson zijn bezig om de plannen van Arthur en Anabel te ontdekken. Ook proberen de vrienden Secrecy te ontmaskeren, wat makkelijker blijkt te zijn dan verwacht. Wat heeft Secrecy te verbergen?

Recensie

Als een fan van de vorige boeken had ik grote verwachtingen voor het laatste deel. Helaas vond ik dit het minst leuke deel. Ik dacht dat het einde veel groter zou zijn. Ik had in dit deel een groot vermoeden wie Secrecy was en heb dit ook goed geraden. Daarom was het einde wat minder shockerend dan verwacht.

Kerstin Gier haar schrijfstijl is in dit deel niet veranderd: ze schrijft nog steeds erg vlot, waardoor je sneller leest. Ook dit deel had ik echt binnen twee dagen uit.

In dit deel valt alles een beetje op zijn plaats. Liv en Henry kijken naar de toekomst en je komt erachter wie Secrecy is. Ook kom je erachter wat de vrienden van Liv na school gaan doen en wat hun toekomstdromen en plannen zijn.

Het leuke van het verhaal is toch wel de droomwereld. Je wordt opgezogen in deze wereld en je wilt graag weten of de demoon echt bestaat.

Conclusie

Een goed laatste deel wat je snel weg leest. Ik had wel iets meer van dit boek verwacht, maar alles komt op zijn pootjes terecht en dit maakt het verhaal wel mooi.


Productinformatie
Geschreven door: Kerstin Gier
Aantal pagina’s: 304
Uitgever: Blossom Books
ISBN: 9789020679199 
Geïnteresseerd? Koop ‘m hier!