Over ons

Robin

Hoi iedereen, Robin hier, de linkshandige van het stel! Ik lees mijn hele leven al boeken, wat één van mijn grootste passies is. Ook een passie van mij: praten over boeken. Tegen iedereen die het maar wil horen. Dat is ook hoe ik Daniëlle heb ontmoet. Ik hoorde haar praten over De Selectie en ik kon het niet laten om haar te vertellen dat ik de boekenserie ook had gelezen. We begonnen te praten – en stopten eigenlijk niet. Een op boeken gebaseerde vriendschap was geboren, maar het werd zoveel meer dan dat! Dit is waarom ik wilde starten met recenseren: zodat ik een hele communie van boekenliefhebbers kon ontdekken! Ik kan niet wachten om jullie allemaal te spreken. En voor nu, een paar grappige feitjes over mij:

  • Ik ben best wel een verzamelaar als het om boeken gaat. Als je het mij vraagt, is er geen beter gevoel dan dat je al je boeken op een rijtje ziet staan (op kleur gesorteerd – natuurlijk).
  • Wanneer ik (zelden) een boek aan iemand uitleen, beplak ik de hoekjes en onder- en bovenkant van de rug met plakband (Ik weet het, ik weet het).
  • Ik wacht nog steeds op mijn “Beste Boek Dat Ik Ooit Heb Gelezen”, dus vraag me niet om een favoriet te kiezen, want die heb ik niet. Ik geef weliswaar 5-sterren recensies, en daar ben ik ook erg serieus over, maar ik heb gewoon nog niet Het Boek gevonden, weet je wel?

Daniëlle

Hoi allemaal, Daniëlle hier, de rechtshandige van het duo. Ik lees al boeken sinds ik een klein meisje was. Ik had nooit echt iemand om me heen om deze passie mee te delen, want ik was één van de weinigen die van boeken hield op mijn school. Maar toen Robin en ik in onze balletschool waren, hoorde ze me praten over De Selectie-serie. Ze vertelde me dat ze ook fan was. Sindsdien is onze vriendschap alleen maar sterker geworden. Hieronder staan ook wat rare feitjes over mij:

.

  • Ik ben een echte fangirl. Ik word binnen de kortste keren opgezogen in nieuwe fandoms. Enkele voorbeelden van series waar ik écht fan van ben: Vrees Me, De Selectie en De Grisha.
  • Ik lees het liefst in het Engels.
  • Ik ben niet echt een snelle lezer, maar als ik het boek leuk vind, gaan die bladzijdes om alsof mijn leven er vanaf hangt!

We hopen dat je onze recensies kunt waarderen en dat we je misschien wel kunnen inspireren om een boek te lezen dat je normaliter niet zou kiezen. Je TBR-lijst kan nooit lang genoeg zijn. Toch?

Heel veel boekenliefde – Robin & Daniëlle