Silber

“Een spannend tweede deel.”

Samenvatting

In het tweede boek der dromen raakt Liv in de war met alle gebeurtenissen om haar heen. Een duister gestalte schopt ’s nachts herrie in de eindeloze gangen in haar dromen, Liv wordt bijna elke nacht achtervolgd en haar nachtmerries helpen niet echt voor een goede nachtrust. Gelukkig gaat het op school er beter aan toe dan in haar dromen; ze heeft hele leuke vrienden en Henry is letterlijk de jongen van haar dromen. Of heeft hij ook iets te verbergen?

.

Recensie

Na het eerste deel wilde ik gelijk aan dit deel beginnen. Ik kon niet wachten om verder te lezen in Liv’s wereldje. Ik ben echt gehecht geraakt aan Liv en haar zusje Mia.

Kerstin Gier haar schrijfstijl is nog steeds erg vlot. Hier houd ik wel van, want dan lees ik het boek vaak sneller uit. Dit gebeurde ook met dit boek; ik had hem binnen twee dagen verslonden. Daarna wilde ik gelijk het derde deel hebben, natuurlijk.

Het leuke aan dit boek vond ik de verschillende verhaallijnen. Naast de dromenwereld heb je ook Liv haar ‘normale’ leven: familiedrama’s, vriendenruzie’s en haar keuzes op liefdesvlak. In dit boek komt Liv weer nieuwe veranderingen tegen. Ze ontmoet nieuwe personen in haar dromen, en probeert verder uit te zoeken wie nou achter de geheime blog Secrecy zit.

Het einde van het boek was toch wel het leukste. Het verhaal kabbelde een beetje, maar aan het eind van het boek werd het erg spannend.

Conclusie

Een lekker vlot boek met een erg goed einde. Zeker een aanrader als je het eerste deel hebt gelezen. Ook een aanrader als je zin hebt in een lekker makkelijk boek.


Productinformatie
Geschreven door: Kerstin Gier
Aantal pagina’s: 327
Uitgever: Blossom Books
ISBN: 978020679182
Geïnteresseerd? Koop ‘m hier!