Fataal spel

“Aangrijpend.”

Samenvatting

In dit verhaal volgen we Carmen, wiens zusje Jessie na een val in de discotheek plotseling verdwenen is. De politie vermoedt dat Jessie zelf weggelopen is, maar Carmen is ervan overtuigd dat iemand haar meegenomen heeft. Carmen krijgt contact met de ontvoerder en probeert haar zusje terug te halen. Carmen komt erachter dat de twee zussen verbonden zijn met tweezielen. Soms weet ze precies wat haar zus denkt en kan ze haar pijn zelfs voelen. De ontvoerder laat Carmen allerlei opdrachten uitvoeren. Alleen als Carmen deze opdrachten goed kan voltooien, blijft Jessie in leven. De vraag is alleen of Carmen wel zo goed oplet…

Recensie

Wat een boek! Je wordt vanaf het eerste hoofdstuk gelijk opgezogen in het verhaal. Je wilt gelijk weten wat er aan de hand is, wat ervoor zorgt dat je gelijk verder wilt lezen.

Wel vond ik dat het boek een typische thrillerplot heeft, maar hier gaf Chinouk een mooie draai aan met de verbonden zielen van Carmen en Jessie.

Dit verhaal gaf me een beetje Pretty Little Liars vibes, met een stalker die Carmen opdrachten laat uitvoeren via berichtjes. Ik ben zelf echt een sucker voor dit soort boeken.

Chinouk heeft dit boek super goed geschreven. Na elk hoofdstuk zat je op het puntje van je stoel.

Gedurende het lezen van dit verhaal had ik vermoedens wie erachter de ontvoering zat, en sommige deze waren waar. Toch verraste het einde mij heel erg. Het was echt het spannendste deel van heel het boek en ik was het met een open mond aan het lezen. Nadat ik het laatste hoofdstuk had gelezen, wilde ik heel graag weten hoe dit boek verder zou gaan. Het boek eindigt dus een beetje met een open einde.

Conclusie

Een spannend boek met een super goed einde wat heel erg verrassend is. Chinouk heeft een mooie draai aan het verhaal gegeven met de verbonden zielen van Carmen en Jessie.


Productinformatie
Geschreven door: Chinouk Thijssen
Aantal pagina’s: 197
Uitgever: Clavis
ISBN: 9789044830910
Geïnteresseerd? Koop ‘m hier!