Verity

‘Het perfecte boek voor de herfst!’

Samenvatting

De spannende NA-thriller ‘De waarheid’ van Colleen Hoover gaat over schrijfster Lowen. Ze kan nauwelijks rondkomen, tot ze de kans van haar leven krijgt: ze mag de populaire boekenserie van Verity Crawford voltooien, die door een auto-ongeluk zelf niet meer kan schrijven. Als Lowen door Verity’s aantekeningen gaat, ontdekt ze een ongepubliceerde autobiografie die verborgen had moeten blijven. Ze besluit om het verhaal verborgen te houden, ook voor Verity’s man Jeremy. Maar dan krijgt ze gevoelens voor Jeremy. Hoelang kan Lowen de waarheid voor zich houden? ‘De waarheid’ is duister, spannend en immens verslavend: een echte Hoover.

Recensie

Wat een goed boek!

Allereerst wil ik Zomer&Keuning heel erg bedanken voor het schenken van dit boek en ik wil er ook graag bijvermelden dat dit geen invloed heeft gehad op mijn recensie!

Ik vond Colleen Hoover haar schrijfstijl in dit boek ontzettend fijn! Door haar vlotte schrijfstijl en korte hoofdstukken bleef ik maar lezen. Dit boek was erg levend geschreven – het voelde net alsof ik het zelf beleefde (wat niet altijd fijn was, haha). 

Het is geen verrassing dat ik (bijna altijd) fan ben van alle thrillers die ik lees, maar deze vond ik wel echt heel goed. Het enige jammere is dat ik door TikTok helaas wat spoilers zag, die ik niet kon vermijden. Gelukkig had ik hier al mijn vermoedens bij en dat maakte het minder erg.

Trigger Warnings

Ik wil er wel even wat trigger warnings bij geven, want het boek kan best heftig zijn.

TW: abortion, child violence, murder, death & cheating.

Productinformatie
Geschreven door: Colleen Hoover
Aantal pagina’s: 352
Uitgever: Zomer&Keuning
ISBN: 9789020550795
Geïnteresseerd? Koop ‘m hier!