Silber

Geschreven door: Kerstin Gier

‘Een droom van een boek’.

Samenvatting

In dit boek vertrekt Liv, de hoofdpersoon, samen met haar moeder en zusje Mia naar Engeland. Haar moeder heeft daar een nieuwe liefde gevonden: Ernest. Het gezin trekt bij hem in, en niet lang daarna ontmoeten Liv en Mia hun nieuwe stiefbroer- en zus. Op school ontmoet Liv ook nog eens de populaire jongens Henry, Jasper, Arthur en haar stiefbroer Grayson. Door onverklaarbare redenen verschijnen de jongens opeens in haar dromen. Liv kan deze dromen zelf besturen. Ze komt erachter dat de jongens dit ook kunnen. Wat zal ze doen met deze informatie?

Recensie

Een fantasierijk boek vol met verassingen. Ik las dit boek vrij snel uit, vooral door de vlotte schrijfstijl van Kerstin Gier. Dus als je houdt van quick reads, is dit zeker een aanrader.

Dit boek bestond van begin tot eind uit plottwists. Dus toen ik dit boek voor het eerst las was ik echt voor tien minuten in shock. Hierdoor werd ik ook heel erg nieuwsgierig naar het tweede deel, want ja, die is er!

Een nadeel van dit boek vond ik Secrecy: het voegde eigenlijk niet heel veel toe aan het verhaal en vond dat het er soms ook niet echt tussen paste. Ook vond ik dit boek soms wat kinderlijk geschreven, maar daar lees je redelijk overheen.

Conclusie

Een aanrader voor mensen die van typische YA-boeken houden. Het boek zit vol met plottwists, die je steeds blijven verbazen. Dit verhaal is soms nog wat kinderlijk geschreven, maar door de vlotte schrijfstijl lees je hier redelijk overheen.