Breek Me

‘Na het lezen van dit boek MOET je gewoon het derde deel hebben’.

Samenvatting

In het tweede deel van de Touching-Juliette serie is Juliette samen met Adam, Kenji en James naar Omega Point gevlucht; een ondergrondse basis waar mensen net zoals Juliette leven. Juliette voelt zich hier veilig, en is eindelijk vrij van Warner. Maar dan begint Juliette te twijfelen over de acties van Omega Point, vooral als ze Warner beter leert kennen. Omega Point wilt Juliette gebruiken voor een oorlog, maar Juliette wilt niemand pijn doen. Ze zal moeten kiezen tussen vluchten of vechten…

Recensie

Na Vrees Me wilde ik gelijk dit deel lezen. Ik was mega benieuwd hoe dit verhaal verder zou gaan. Het boek begon wel wat traag, maar door alle plottwists snap je waarom dit boek zo traag begon. Na dit deel had ik gelijk deel drie nodig, het eindigde met een enorme plottwist en ik kon niet wachten om het derde deel in mijn handen te krijgen.

Tahereh Mafi haar schrijfstijl vind ik geweldig, echter ook soms ook wel wat te overweldigend. Ik houd van de ‘poëtische stukjes’, maar soms werd het me echt te veel. Dit gaf dan wel weer een mooi beeld aan dit verhaal.

Juliette is in het begin van dit boek nog steeds het meisje dat angstig en bescheiden is, maar naar mate veranderde ze is een sterk, krachtig personage.

Conclusie

Een goed boek met eindeloze plottwists. Zeker een aanrader als je van Tahereh Mafi haar boeken houd en het eerste deel hebt gelezen. Ook leuk voor dystopie en fantasie liefhebbers.


Productinformatie
Geschreven door: Tahereh Mafi
Aantal pagina’s: 461
Uitgever: Blossom Books
ISBN: 9789463492164
Kopen? Klik hier