Onverwacht

‘Super grappig verhaal over vriendschap, volwassen worden en rare ex-vriendjes.’

Samenvatting

Victoria, het typische tienen-scorende meisje heeft het allemaal: leuke vrienden, een knap en populair vriendje en een beurs in haar achterzak. Maar dan vindt ze uit dat ze zwanger is en wordt alles overhoop gegooid. Om de toekomst die ze altijd voor zich zag, te behouden, zal Veronica een abortus moeten plegen. Maar de dichtstbijzijnde plek waar dat kan zonder toestemming van je ouders, is meer dan 1400 kilometer verderop. Veronica besluit dat zelfs dit haar niet kan tegenhouden. Ze heeft al de perfecte alibi gevonden, en het geld heeft ze ook al bij elkaar. Het enige wat ze nu nog nodig heeft, is een lift. Niet wetende wie ze anders zou moeten vragen, benadert ze haar ex-beste vriendin. Als Bailey ‘ja’ zegt, is dit enkel het begin van een serie hele rare gebeurtenissen.

Recensie

Oh. Mijn. God. Dit boek was zo leuk om te lezen! Ik was de hele tijd aan het grinniken, of hardop aan het lachen om alles wat er gebeurde in dit boek. Het was allemaal zo ongeloofwaardig, maar ook zo vermakelijk! Eerlijk gezegd ben ik nog steeds aan het verwerken wat er allemaal is gebeurd.

De personages in dit boek zijn ofwel een stereotype ofwel heel onvoorspelbaar. En jeetje, ik ben de tel kwijt door de hoeveelheid nieuwe karakters die de meiden tegenkwamen! Gelukkig had dit geen negatief effect op het verhaal. Het omgekeerde eigenlijk: het was erg vermakelijk om te lezen over al deze ontmoetingen.

Dus, al met al heb ik erg van dit boek genoten. De enige aanmerking die ik kan maken is het rare verloop van tijd in dit boek. Door het boek in twee dagen te lezen, zat ik erg in het verhaal, maar toch snapte ik niet hoe het merendeel van het verhaal zich afspeelt in een tijdspanne van tweeënhalve dag. Desalniettemin was het echt een feest om te lezen.

Conclusie

Heel vermakelijk boek met veel momenten waarop je hardop zal lachen. Ik was aldoor ofwel aan het grinniken, ofwel intens aan het lezen over wat er hierna zou gebeuren. Wat een achtbaan! Ik raad het iedereen aan die voelt dat hij/zij even moet lachen.


Productinformatie:
Geschreven door: Jenni Hendriks en Ted Caplan
Aantal pagina’s: 304
Uitgever: Gottmer Uitgevers groep BV
ISBN: 9789025770914
Geïnteresseerd? Koop ‘m hier.