The places I’ve cried in public

Disclaimer: Dit boek is voorlopig alleen nog maar in het Engels te lezen.

”Hartverscheurend. ”

Samenvatting

Amelie hield van haar vriend Reese en ze dacht dat dit wederzijds was. Nu realiseert ze zich dat liefde niet zo’n pijn zou moeten doen. Ze gaat terug naar alle plekken waar hij haar ooit heeft doen huilen. Als ze kan achterhalen wat er fout ging, kan ze misschien eindelijk over Reese heenkomen.

Recensie

Ik ben fan van Holly Bourne haar boeken, en toen ik dit boek in de winkel zag liggen moest ik hem gelijk hebben! Het duurde wel even om door dit boek te komen. Misschien omdat ik recent meer Nederlandstalige boeken heb gelezen dan Engelse, maar het duurde best lang.

Bourne zorgt ervoor dat je een groot emotioneel wreck wordt in dit boek. Je raakt heel verward en snapt niet dat Amelie niet inziet dat Reese haar gebruikt.

Nog een pluspunt is dat de cover van dit boek absoluut geweldig is! De pagina’s zijn aan de zijkanten paars, wat nog meer zorgde dat ik dit boek echt nodig had.

Conclusie

Een emotioneel boek met een goede betekenis. Zeker een aanrader als je fan bent van Holly Bourne. Ook leuk als je zin hebt om een goed boek te lezen.


Productinformatie
Geschreven door: Holly Bourne
Bladzijdes: 361
Uitgever: Usborne
ISBN: 9781474949521
Kopen? Klik hier