10 blind dates

”Een feel-good boek”

Samenvatting

Sofie wilt graag vrijheid van haar ouders. Wanneer haar ouders besluiten de kerstdagen ergens anders te vieren, is Sofie heel blij om tijd te hebben met haar vriendje Griffin. Griffin blijkt een heel andere vrijheid te hebben dan Sofie en laat haar met een gebroken hart achter. Sofie besluit dat ze haar kerstdagen met haar grootouders gaat vieren, met haar hele familie. Haar oma bedenkt een ‘geweldig plan’ om Griffin te vergeten: in de komende tien dagen moet ieder familielid een blind date voor Sofie regelen. Wanneer Griffin Sofie smeekt om een tweede kans, raakt zij erg in de war en moet ze haar gevoelens even op een rijtje zetten.

Recensie

Ik zag dit boek in de winkel liggen en het trok mij gelijk aan. Toch zag ik andere boeken die ik op dat moment liever wilde hebben en kocht ik deze in plaats van dit boek. Ik ben net jarig geweest en ik dacht ik geef een keer een feestje. Ik nodigde al mijn vrienden uit en toevallig hadden twee van mijn vrienden dit boek voor mij gekocht! Die avond begon ik nog met het lezen van dit boek.

Dit is echt zo’n leuk boek dat lekker weg leest. Je wilt steeds weten wie de volgende blind date wordt en wat Griffin hier allemaal van vindt. De personages in dit boek zijn geweldige en ondersteunende personages op wie je gelijk verliefd wordt. Familie en vrienden staan in dit boek stipt op de eerste plaats en dit maakt het een lekker boek om te lezen.

De filmrechten van 10 blind dates zijn verkocht aan de makers van de Netflix-hit To All the Boys I’ve Loved Before! Ik kan hier echt niet op wachten – deze film wordt echt een romantische feel-good film.

Conclusie

Een leuk boek met verschillende en goede personages. Je leest dit boek lekker snel weg en je kan niet wachten tot de volgende blind dates. Een aanrader dus voor iedereen die een feel-good boek wilt lezen met veel grappige stukjes en hartverwarmende conversaties.


Productinformatie
Geschreven door: Ashley Elston
Bladzijdes: 269
Uitgever: Best of YA
ISBN: 9789000370573
Kopen? Klik hier!