Truth or Dance

Geschreven door: Chinouk Thijssen

‘Je wilt gewoon blijven lezen’.

Samenvatting

De meiden India, Lisa, Nikki & Zoë worden opeens aan een groepschat toegevoegd: Truth or Dance. Ze denken dat dit een actie van school is, waarmee ze door middel van het uitvoeren van opdrachten kans kunnen maken op de hoofdrol in hun opleiding aan de balletacademie. Maar Truth or Dance is niets van dit alles. Langzaam drijft Truth or Dance de meiden tot het doen van extreem gevaarlijke opdrachten. Deze opdrachten van Truth or Dance zijn eigenlijk té gevaarlijk om opdrachten van school te kunnen zijn – want inmiddels staan er levens op het spel.

Recensie

Echt een heel leuk boek dat bol staat van spanning. Dit boek was zo spannend dat ik hem niet kon wegleggen – ik heb dit boek wel in een paar uur uitgelezen! De schrijfstijl van Chinouk Thijssen is erg vlotjes, en dat kan erg fijn zijn als je even snel een boek wilt lezen.

Je weet dat een goed boek is als je maar door blijft lezen. Dit had ik zeker met Truth or Dance. Elk hoofdstuk overtrof de vorige met nieuwe, onverwachte gebeurtenissen. De spanningsboog was dus erg goed opgebouwd.

Zelf dans ik al sinds mijn vierde, wat dit boek toch een extra ’touch’ geeft. De gedachte dat zulke dingen zouden kunnen gebeuren in een balletomgeving als de mijne, vind ik ronduit fascinerend. Bravo dus!

Conclusie

Dit boek is zeker een aanrader voor iedereen die van thrillers en drama houdt. De boeken lijken een beetje op de Pretty Little Liars-serie, met een stalker die meiden berichtjes stuurt en hun dwingt om erge dingen te doen. Dus als je fan bent, aarzel niet en lees dit boek!