Daisy

‘Je zal door dit verhaal heen vliegen.’

Samenvatting

In dit boek maken we kennis met Daisy, een vrouw die op het eerste gezicht alles lijkt te hebben, een leuke baan, liefhebbende ouders, een huisje voor haarzelf en haar man Arthur. Maar dan besluit ze op een dag haar man op zijn werk op te zoeken en ziet daar hoe een collega van hem – Nathalie – haar hand bezitterig op de billen van haar man legt. Wanneer ze dan Arthur naar Nathalie toe ziet buigen om haar ‘schatje’ in het oor te fluisteren, is de maat helemaal vol. Maar voordat ze iets kan doen aan het verschrikkelijke tafereel klinkt er een schot- en het volgende moment is Arthur dood. De vraag is natuurlijk: was zijn dood wel een ongeluk? Daisy zinkt steeds dieper weg in ellende in de maanden na het tragedie. Langzamerhand raakt ze alles en iedereen om haar heen kwijt.

Recensie

Dit boek is mij geschonken door de schrijfster van dit boek: Susanna Florie. Dit heeft geen invloed gehad op mijn mening. Wel zou ik haar hier nog één keer willen bedanken!

Ja, Daisy. Ik zou willen beginnen met zeggen dat dit een goed boek is. Ik vond het niet over-de-top-geweldig, maar ook zeker niet slecht. Het boek bestaat uit twee delen, waarvan deel I een soort aanloop is naar deel II. In deel II wordt het verhaal al een stuk spannender dan je in deel I zou verwachten. De hoofdstukken zijn kort, waardoor je als het ware door het boek heen raast. In combinatie met de spannende elementen die dit boek bevat, kan ik je bijna garanderen dat je het in één keer uitleest.

Het einde vond ik toch wel het hoogtepunt van het boek. Daarbij wil ik wel meteen zeggen dat ik het einde iets te overhaast vond. Voor ik het wist had ik de laatste pagina alweer bereikt en zat ik toch nog met een paar prangende vragen. Desalniettemin was het een fijn boek om te lezen tijdens deze soms stressvolle tijden. Ik merkte dat ik goed in het verhaal bleef.

Conclusie

Een thriller die je niet zomaar weglegt! Door de korte hoofdstukken en vlotte schrijfstijl vlieg je door het verhaal heen. Zeker een aanrader voor mensen die houden van verhalen over intrigerende familiebanden en verzwegen waarheden.


Productinformatie:
Geschreven door: Susanna Florie
Aantal pagina’s: 244
Uitgeverij: Leessst
ISBN: 9789491863189
Geïnteresseerd? Koop ‘m hier