Dance or Die

Geschreven door: Chinouk Thijssen

‘Een verrassend en spannend einde’.

Samenvatting

In het laatste deel van de Truth or Dance serie zit India in het laatste jaar van haar dansopleiding. India en haar vriendinnen Lisa, Zoë en Nikki worden nog steeds lastig gevallen door hun anonieme stalker Truth or Dance, die hen nare berichtjes stuurt. Dit jaar voelen de meiden dat hun stalker nog gevaarlijker is dan ooit.

Recensie

Wow, Chinouk Thijssen heeft zichzelf weer overtroffen met dit deel! Ik kon echt niet wachten op dit deel en toen ik hem in handen kreeg, heb ik hem diezelfde dag nog uitgelezen.

Het tweede deel eindigde met cliffhangers, waardoor je gelijk door wilde lezen. Elk hoofdstuk werd het verhaal steeds spannender en dat zorgt ervoor dat je nog meer in het verhaal wordt opgezogen. Zelf dans ik al sinds mijn vierde en om te bedenken dat zoiets spannends in een balletomgeving zou kunnen gebeuren, is ronduit fascinerend.

In dit deel had ik een groot vermoeden wie Truth or Dance was, maar halverwege het boek switchte ik en bleek ik het goed te hebben (misschien lees ik teveel thrillers over stalkers, waardoor ik altijd raad wie de stalker is – haha). Toch is de anonieme stalker heel onverwacht.

Conclusie

Een mooi boek met een onverwacht einde. Dit deel was heel spannend, waardoor je echt in het boek werd opgezogen. Ik raad dit boek zeker aan, vooral als je van thrillers houd. Thijssen heeft zichzelf overtroffen – ik kan niet wachten tot er meer boeken van haar verschijnen.

1 gedachte over “Dance or Die”

Reacties zijn gesloten.