Obsidian

Geschreven door: Jennifer L. Armentrout

‘Een goed begin van de serie’.

Samenvatting

Na de dood van haar vader verhuist Katy samen met haar moeder naar West Virginia. Katy is hier helemaal niet enthousiast over, maar besluit er toch maar het beste van te maken. Ze belt aan bij hun nieuwe buren, waar ze Daemon en Dee ontmoet. Daemon doet heel afstandelijk en is duidelijk niet onder de indruk van haar. Dee daarentegen probeert wel om vrienden met Katy te worden. Maar hoe meer tijd Katy besteedt met haar nieuwe ‘vrienden’, hoe meer vreemde dingen en situaties Katy ontdekt.

Recensie

Eerlijk gezegd weet ik niet heel goed wat ik van dit boek moet vinden. Het boek begint heel langzaam, en hier irriteerde ik me na een tijdje best wel aan. Ook vond ik dat de verhaallijn niet erg snel op gang kwam. Dit resulteerde voor mij in een soort ‘reading-slump’. Ik kon er gewoon niet zo goed doorheen komen.

Toch heeft dit boek wel iets waardoor je blijft doorlezen. Dit boek doet me heel erg aan de Twilight-serie boeken denken, met een knappe jongen die gemeen doet, en vreemde verschijnselen in een gebied.

Ondanks dit alles kijk ik wel uit naar de volgende delen, ook al zullen ze niet bovenaan mijn TBR-lijst staan.

Conclusie

Een aanrader voor mensen die fan zijn van de Twilight-series. Je moet in het begin even inkomen, maar als dit eenmaal is gebeurd, zal je waarschijnlijk blijven lezen.