Clownsnacht

‘Angstaanjagend’

Samenvatting

Fara, een vijftien jarig meisje, gaat op clownsnacht oppassen op Marnix en Suzie. Clownsnacht is een traditie in Westerdam waarvan niemand echt weet waar de term eigenlijk vandaan komt. Fara brengt de kinderen rustig naar bed en gaat lekker op de bank zitten. Suzie begint te huilen en vertelt dat er een clown naast haar bed stond. Fara stelt haar gerust dat ze het allemaal maar verbeeld heeft en vertelt haar weer rustig naar bed te gaan. Fara is niet zeker of deze oppasklus wel helemaal iets voor haar is geweest als plotseling het licht uitvalt en ze zich heel de avond erg bekeken voelt.

Recensie

Wat een verhaal! Ik lees nooit horror verhalen en vroeg mij ook af of dit boek iets voor mij zou zijn. Ik heb dit boek bij YALFU gekocht en de dag daarna uitgelezen. Het boek begon niet zo heel spannend, maar dit bouwde zich wel heel erg op. Na de eerste paar hoofdstukken kon ik niet meer stoppen, ook al zat ik in elkaar gedoken van de spanning. Daniëlle Bakhuis zorgde er dus goed voor dat je door bleef lezen.

Dit is het eerste boek van Bakhuis dat ik gelezen heb, en ik ben zeker van plan om meer boeken van haar te lezen. Daniëlle zorgde ervoor dat je met elk hoofdstuk in het verhaal werd opgeslokt. Het boek werd letterlijk met de minuut spannender en spannender. Op een gegeven moment durfde ik eigenlijk niet meer te lezen. Misschien kwam dit ook doordat ik dit boek s’avonds las, in het donker terwijl het onweerde.

Conclusie

Een superspannend boek wat gewoon in één zitting uitgelezen dient te worden. Met elk hoofdstuk werd je dieper in het verhaal opgeslokt en blijf je lezen. Een aanrader voor de mensen die van boeken van Daniëlle Bakhuis houden en graag horrorverhalen lezen.


Productinformatie
Geschreven door: Daniëlle Bakhuis
Bladzijdes: 136
Uitgever: Van Goor
ISBN: 9789000370375 
Kopen? Klik hier