Verwoest me

‘Een fascinerend en onthullend boek’

Samenvatting

Terug op de basis van Sector 45 is Warner aan het herstellen van zijn bijna dodelijke schotwond. Hij moet een plan zien te bedenken om Juliette terug te krijgen en moet hij de bewoners van Sector 45 zien te onderdrukken. Zijn obsessie met Juliette wordt met de dag groter en Warner is vastberaden Juliette zo snel mogelijk te vinden. Als zijn vader, de opperbevelhebber van het Herstel terugkeert, wordt het duidelijk dat hij andere plannen met Juliette heeft dan Warner. Plannen die Warner niet kan blokkeren.

Recensie

In dit deel van de serie lezen we het verhaal vanuit Warners perspectief en het boek speelt zich af tussen Vrees me en Breek me. In dit verhaal wordt je helemaal opgezogen in Warners deel van het verhaal en snap je meer waarom hij bepaalde dingen doet. Je gaat hem helemaal door je eigen ogen zien.

Door dit boek kreeg ik in Breek me een heel ander beeld van Warner en begreep ik veel meer van zijn acties. Dit is heel mooi, want je leert hem meer kennen en zijn personage is veel meer uitgediept.

Conclusie

Een zekere aanrader als je Vrees me net gelezen hebt en je je meer wilt verdiepen in Warner en zijn acties en deze meer wilt snappen. Het geeft je een ander beeld van hem, wat Tahereh Mafi goed heeft neergezet.


Productinformatie
Geschreven door: Tahereh Mafi
Aantal pagina’s: 114
Uitgever: Blossom Books
ISBN: 9789020679632
Kopen? Klik hier