Caraval

“Een magisch boek.”

Samenvatting

De zussen Scarlett & Donatella wonen op een eiland samen met hun gewelddadige vader die Scarlett uithuwelijkt. De meisjes dromen al heel hun leven om een dag mee te doen aan Caraval, een magisch spel dat geleid word door Meester Legende. Na vele jaren brieven schrijven aan Meester Legende, worden de meisjes uitgenodigd om mee te doen aan het spel. Wanneer de knappe Julian op het eiland verschijnt, kunnen ze alle drie een uitweg krijgen naar Caraval. Als ze op Caraval aankomen, verdwijnt Donatella en wordt het Scarlett’s missie om haar te vinden.

.

Recensie

Ik zag dit boek overal op internet verschijnen en zag het overal in de winkels liggen, dus ik dacht: ik waag een gokje en koop het boek gewoon. Zelf ben ik niet een extreme fantasy-lover, maar daar begon ik veel aan te twijfelen toen ik dit boek las.

Stephanie Garber haar schrijfstijl is magisch. Ze neemt je helemaal mee in het verhaal en zorgt ervoor dat je niet weet wie of wat nou precies echt is. Scarlett is heel mooi geschreven, met hoe ze om haar zusje geeft en je je daarbij goed kan inleven. Ook zijn er steeds veel plot twists, wat het boek nog meer interessant maakt.

Dit boek deed me een beetje denken aan Alice in Wonderland. Scarlett moet haar zusje zien te vinden en overal om haar heen zijn personen waarvan ze niet weet of ze deze moet vertrouwen of niet.

Conclusie

Een goed boek met veel verrassende elementen en goed geschreven personages. Aan te raden voor fantasy-lovers, maar ook als je gewoon een fijn geschreven boek wilt lezen.


Productinformatie
Geschreven door: Stephanie Garber
Bladzijdes: 416
Uitgever: Luitingh Sijthoff
ISBN: 9789024571048
Kopen? Klik hier!

2 gedachten over “Caraval”

  1. Leuke recensie! Dit boek ligt bij mij ook nog klaar om te gaan lezen ♡

Reacties zijn gesloten.