Versplinter me

“Een boek dat vragen beantwoord”.

Samenvatting

Versplinter me is deel 2,5 uit de Touching Juliette serie. Het loopt gelijk met het laatste stuk van Breek Me en voor Vertrouw me. Dit verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Adam. Hij maakt zich zorgen over zijn broertje James en Juliette lijkt steeds minder bereikbaar. Adam heeft eigenlijk geen tijd om hierbij stil te staan, want er is een aanval gepland op Het Herstel. Het Herstel is niet bang om iedereen uit te schakelen als het erom draait. Adam moet een keuze zien te maken; als hij James wil beschermen, dan moet hij Juliette laten gaan. Of zal hij alles op alles zetten om Juliette weer terug aan zijn zij te brengen?

Recensie

In dit deel van de serie lezen we vanuit Adams perspectief. Na breek me vond ik Adams personage een beetje zwakjes. Jammer genoeg heeft dit boek me niet geholpen om hem leuker te vinden.

Dit boek is erg kort, je leest het snel uit en voegt niet zo veel toe. Het grootste deel van het boek heb je al meegemaakt in Breek me. Alles herhaald zich dus weer. Alleen het einde was nieuw.

Toch blijft Tahereh Mafi een geweldige schrijfster en weet ze me altijd het verhaal in op te zuigen. Ze heeft veel vragen beantwoord in dit boek en hierdoor ben ik wel erg blij dat ik dit deel heb gelezen.

Conclusie

Een kort boek dat je snel uitleest. Er is best veel herhaling, maar Tahereh Mafi beantwoord aan het einde veel vragen. Een aanrader als je net Breek me hebt gelezen en het verhaal verder wilt zien gaan.


Productinformatie
Geschreven door: Tahereh Mafi
Aantal pagina’s: 78
Uitgever: Blossom Books
ISBN: 9789020679717
Geïnteresseerd? Koop ‘m hier