Vertrouw me

“Een geweldig boek”.

Samenvatting

Vertrouw me is het derde deel van de Touching Juliette-serie. Dit boek gaat verder na Breek me en na Versplinter me. Na deze delen leek het alsof het verhaal was afgelopen: Omega Point is gebombardeerd en Juliette heeft geen flauw idee of haar vrienden nog leven. Juliette is weer in de handen gevallen van het Herstel, waardoor Adam en de anderen niet weten of Juliette nog leeft. De oorlog is nog niet voorbij en er komt hulp uit een onverwachte hoek: Warner besluit Juliette en haar vrienden te helpen. Hij biedt hun verblijf en training aan. Is Warner wel te vertrouwen? In dit boek moet Juliette kiezen tussen vluchten of vechten, maar dankzij haar ervaringen in de vorige boeken weet zij hier gemakkelijker mee om te gaan. Juliette zet alles op alles om de oorlog te winnen en is ze klaar voor de strijdt.

Recensie

Wat een geweldig boek. Verreweg mijn favoriete deel van deze serie. In dit deel ben ik er nu echt er zeker van dat Kenji mijn favoriete personage is. Tahereh Mafi heeft elk personage zo sterk neergezet waardoor je dit boek heel snel leest en gewoon verdrietig wordt wanneer je dit deel uitleest. Ik kan maar niet genoeg hebben van elk personage.

Wat ik ook mooi vind aan dit boek is de groei die Juliette doormaakt. Je merkt heel goed dat Juliette per boek steeds sterker wordt, mentaal en fysiek.

Toen ik dit boek uitgelezen had, wist ik niet zeker of het verhaal zo geëindigd was. Gelukkig was dat niet zo, want Tahereh Mafi heeft daarna nog vier boeken in deze reeks geschreven, met een vijfde deel die uitkomt in 2020. Ik ben extreem nieuwsgierig naar alle delen en kan niet wachten om meer boeken uit mijn favoriete serie te lezen.

Conclusie

Verreweg het beste deel uit deze serie. Tahereh heeft alle personages super sterk neergezet. Zeker een aanrader als je de andere boeken al gelezen hebt. Ik kan niet wachten tot ik de andere delen kan lezen!


Productinformatie
Geschreven door: Tahereh Mafi
Aantal pagina’s: 421
Uitgever: Blossom Books
ISBN: 9789020679731
Geïnteresseerd? Koop ‘m hier!