Onthul me

“Een korte novelle met een onverwacht einde”.

Samenvatting

Onthul me is deel 5,5 in de Touching-Juliette serie. Deze novelle, geschreven uit het perspectief van Kenji, begint bij het einde van Weersta me. Kenji heeft het in dit boek erg moeilijk. Hij moet bijkomen van alle heftige situaties van de afgelopen tijd, maar veel rust krijgt hij niet.

Recensie

De touching-Juliette serie is een serie heeft de meest prachtige covers die je je maar kan voorstellen. Ik kon dan ook niet wachten om dit deel te lezen vanuit mijn favoriete persoon ever. Kenji heeft echt een warm en zacht plekje in mijn hart gekregen. Elke keer als hij in deze serie voorkomt, word ik helemaal blij.

Ik was heel erg blij dat ik weer in Kenji zijn wereldje mocht duiken. In dit boek kom je erachter wat er allemaal in Kenji’s hoofd omgaat en hoe hij over alles denkt. Toen ik dit boek las had ik het gevoel dat Tahereh Mafi een meer emotionele band tussen Kenji en de lezers wilde brengen. Dit is voor mij wel gelukt, maar eigenlijk hoopte ik dat dit al veel eerder van pas was gekomen, bijvoorbeeld in Schaduw Me, het boek ook vanuit het perspectief van Kenji geschreven. Toch ben ik heel erg blij dat we deze andere kant van Kenji te zien kregen, want nu heb je ook door dat hij niet allemaal maar bestaat uit een grappig en liefdevol personage.

Deze novelle eindigt met een cliffhanger. Ik wil gelijk door met het lezen van Verbeeld me, maar ik moest nog een paar weekjes wachten voordat deze uitkomt in de Nederlandse vertaling. Ik kan echt niet wachten en ik ben heel erg benieuwd hoe het verhaal eindigt.

Conclusie

Een korte novelle met een cliffhanger aan het einde. In dit boek leer je Kenji veel meer kennen.


Productinformatie
Geschreven door: Tahereh Mafi
Aantal pagina’s: 83
Uitgever: Blossom Books
ISBN: 9789463496148
Geïnteresseerd? Koop ‘m hier!